Financiering aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Informatie over de financiering

Wat is uw financieringsbehoefte?

Geef een korte omschrijving waar u de financiering voor nodig hebt. Is de financiering bijvoorbeeld bedoeld voor werkkapitaal, aanschaf van een productiemiddel,
een bedrijfsovername of een vastgoedinvestering?

Contactgegevens

Vul uw contactgegevens in:

 

 

Financieringsaanvraag versturen

Vul de antispamcode in en verstuur het bericht:

captcha

 

 

Onze werkwijze:

Kennismaking

Elk financieringstraject begint met een kennismakingsgesprek en het begrijpen van uw onderneming. Wat is de visie, missie en strategie? Wat zijn de historische financiële resultaten? Waar dient de financiering voor? Welke resultaten levert dit op? Waar wilt u naartoe met uw onderneming?

Financieel model

Onze in eigen huis ontwikkelde financieringssoftware vertaalt uw toekomstplannen in een financieel model. Over de lengte van de bijbehorende financieringen toont het model de balans, winst- en verliesrekening en het kasstroomoverzicht, waardoor de mogelijkheid tot het betalen van aflossing en rente inzichtelijk wordt.

Aanvragen financiering

Nu de optimale financieringsstructuur bekend is, worden met aanbieders van de bijbehorende financieringen de beste voorwaarden onderhandeld. Het financieel model toont de impact van de verschillende aanbiedingen op de kasstromen en het risico van het bedrijf. Wij ondersteunen u van A tot Z.